Капитанът на Локо София напусна Фермата след като месеци наред рушеше

...
Капитанът на Локо София напусна Фермата след като месеци наред рушеше
Коментари Харесай

Капитанът на Локо изхвърча с гръм и трясък от Фермата

Капитанът на Локо София напусна " Фермата "  след като месеци наред разрушаваше мира в стопанството, пренебрегваше разпоредбите и се държеше нападателно с останалите участници. Баскетболистът Радо си потегли от риалитито по свое предпочитание сега, в който разбра, че съперниците му се канят да гласоподават единомислещо за изгонването му.

До последно спортистът се пазари с тях да го оставят в предаването, с цел да се " поправи ". " Ако ме изгоните, край с мен! Ще остана без работа, а майка ми ще се срами от мен! ", опита се да провокира състрадание той, а арогантното си държание в последните весеци изясни с обстоятелството, че му е направена магия.

Останалите участници обаче не се трогнаха от тези операции. " Мислех, че Радо е добър човек, само че в този момент виждам в него един измамник ", съобщи докаминята Аксения.

" Притеснявам се за душeвността му и желая да излезе, тъй като има потребност от професионална помощ ", добави хандбалистката Камелия. Най-големите другари на Радо встопанството - строителят Калин и агрономът Иван, също се разочароваха от него и стопираха да го пазят.

За да резервира достолепието си, спортистът самичък си събра багажа и хлопна дървената врата зад тила си.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР